Fast ejendom

Handel med fast ejendom og boligmarkedet er under konstant forandring – økonomisk såvel som lovmæssigt – og i dag er en bolig- og ejendomshandel langt fra det samme som for 15 år siden.

Der bliver i højere grad stillet krav til din indsigt og viden som køber. Det er ikke længere ualmindeligt, at en ejendomshandel omfatter 150-250 sider dokumenter, der indeholder en række informationer, som du som køber skal vurdere og tage stilling til. Behovet for professionel og uvildig rådgivning i forbindelse med en bolig- eller ejendomshandel er derfor ”større end nogensinde”.

Køberrådgivning er et specialområde, der skal varetages af en boligadvokat, der udelukkende har interesse i at sikre dig den bedste bolighandel. Vi mener ikke, at du som køber kan være tjent med at bruge en ejendomsmægler, som det ene øjeblik sælger faste ejendomme og det næste rådgiver købere.

Handel med erhvervsejendomme og byggeri er ligeledes et kompetenceområde, som involverer en lang række forhold, som ligger ud over dem, du kender fra en privat bolighandel.

Få din egen rådgiver med fra starten, så du får tilrettelagt din ejendomshandel eller dit nybyggeri rigtigt helt fra begyndelsen.

KONTAKT OS

KONTAKT

Therkildsen Advokater A/S
Kildebakken 1
2860 Søborg
CVR. 28841957

(+45) 39 57 00 00
sikkermail@thadv.dk